📌3 adet kabak
📌3 yemek kaşığı yoğurt
📌1 diş sarımsak
📌1 çay kaşığı tuz
📌1 çay kaşığı nane
📌1 çay kaşığı pul biber
📌1 avuç pikan cevizi
Kabakları soyacak ile ince ince kesin. İnce şekilde kesilen kabakları suda 5 dakika haşlayın. Yoğurt, tuz, sarımsak nane ve pul biberi bir kapta karıştırın. Haşlanmış kabakları bir kaba alın. Üzerine yoğurt ve pikap cevizini ilave edin.
Afiyet olsun. ✨
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.