Mevsiminde toplanıp güneşte kurutulmasıyla elde edilen Şanlıurfa da yetişen en özel isot biberleri Antep Pazarı'nda! - İsot, kendine has isli lezzeti ve koyu rengiyle, en basit yemeklerinizi bile bir tutamıyla lezzetlendirecek yöresel bir baharatıdır.
- İsot, kurutma süreci ile normal pul biberden ayrılır. Pul bibere göre güneş altında daha fazla tutulduğundan rengi siyaha yakındır.
- İsot biberi tütsülü, tatlı, topraksı aromalar barındıran acı ve ısıtıcı bir lezzete sahiptir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.